17.12.2011. / 19:51

Autor: Totalsport

Montreal Canadiensi smijenili trenera

Canadiensi su u dosadašnje 32 utakmice u sezoni pobijedili tek 13 puta, ali od drugog mjesta divizije koje drži Buffalo udaljeni su tek dva boda

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNHL momčad Montreal Canadiensa (59) smijenila je trenera Jacquesa Martina nakon niza slabih rezultata koji su klub doveli do posljednjeg mjesta Sjeveroistočne divizije. Privremeno će hokejaše Canadiensa do kraja sezone voditi njegov dosadašnji asistent Randy Cunneyworth (50).

Martinu je ovo bila treća sezona u redovima Canadiensa i 17. u NHL ligi. Prošlog je travnja stigao do svoje 600. jubilarne pobjede u karijeri i devetog mjesta na ljestvici najuspješnijih trenera lige.

Canadiensi su u dosadašnje 32 utakmice u sezoni pobijedili tek 13 puta, ali od drugog mjesta divizije koje drži Buffalo udaljeni su tek dva boda.

S druge strane, Cunneyworthu je ovo prvi samostalni trenerski angažman u NHL ligi. Prethodno je radio kao pomoćnik u Atlanta Thrashersima, dok je ulogu pomoćnika u Montrealu obnašao od srpnja prošle godine.

Vezane vijesti

NHL: Detroit opet skupio preko 100 bodova

NHL: Detroit opet skupio preko 100 bodova

Hokejaši Detroita i ove su sezone skupili više od 100 bodova u osnovnom dijelu sezone. Dvanaesti put je zaredom tako momčad iz Detroita prekoračila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika