24.12.2011. / 16:27

Autor: Nacional.hr

Obračun Šeksa i Jarnjaka?

'Izvukao si se iz postupka s Fimi medijom, ali vidjet ćemo što će biti s nabavkom BMW-a i hoćeš li tu proći bez optužnice', rekao je prema izvorima Slobodne Dalmacije Šeks Jarnjaku na što je ovaj doslovno pobjesnio i skočio sa stolice

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)Nas sjednici Predsjedništva HDZ-a navodno je u srijedu došlo do do žestoke svađe između Ivana Jarnjaka i Vladimira Šeksa, piše Slobodna Dalmacija. Kako navodi splitski dnevnik, dok se razgovaralo o podjelama fotelja u Saboru koje HDZ-u pripadaju u oporbenoj kvoti dvojica veterana su se glasno porječkala, a navodno je toliko zakuhalo između njih dvojice da je zamalo došlo i do fizičkog obračuna. Situaciju je smirivao Ivan Šuker.

Taj je dan naime Jarnjak izjavio kako nema šanse da u HDZ-u prođe Šeksov model unutarstranačkih izbora bez protukandidata sadašnjoj predsjednici, a to isto popodne Jadranka Kosor je prvi put javno potvrdila kako se i ona zalaže da na unutarstranačkim izborima bude više kandidata za sve funkcije.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Šeks je Jarnjaku na sjednici Predsjedništva navodno spočitnuo da pazi što radi jer bi se uskoro mogla dići optužnica protiv njega. Naime, upravo se potpis tadašnjeg glavnog tajnika Jarnjaka nalazi na stranačkom dokumentu HDZ-a u kojem piše: '11. veljače 2008. Predsjedništvo HDZ-a jednoglasno donosi odluku o kupnji blindiranog vozila BMW'.

Dokument, koji imaju i Državna revizija i DORH bio je u suprotnosti s tvrdnjama hadazeovaca kako ništa nisu znali o kupnji BMW-a za Ivu Sanadera 2008., a Jarnjak je kasnije objasnio kako ta odluka nije ni bila na Predsjedništvu stranke nego da je on naknadno, na sugestiju Državnog ureda za reviziju, izradio.

'Izvukao si se iz postupka s Fimi medijom, ali vidjet ćemo što će biti s nabavkom BMW-a i hoćeš li tu proći bez optužnice', rekao je prema izvorima Slobodne Dalmacije Šeks Jarnjaku na što je ovaj doslovno pobjesnio i skočio sa stolice.

Šeksove 'prognoze' nitko ne smatra bezazlenim pogotovo kad se zna da se dan ranije u Saboru pojavio i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, koji je pred novinarima naglo 'nestao' na drugom katu saborske zgrade baš gdje se nalazi ured Vladimira Šeksa.

Vezane vijesti

Sviranje HDZ-u

Sviranje HDZ-u

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak ustvrdio je danas u nastavku suđenju u aferi Fimi medija da je HDZ-u u izbornoj kampanji 2007. bilo važno da… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 24.12.11. 16:56

Seks ---stari --udbas..


registracija
31/1/10

STTony, 24.12.11. 18:02

"Šeksove 'prognoze' nitko ne smatra bezazlenim pogotovo kad se zna da se dan ranije u Saboru pojavio i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, koji je pred novinarima naglo 'nestao' na drugom katu saborske zgrade baš gdje se nalazi ured Vladimira Šeksa." - nema do naših neovisnih pravosudnih instutucija hehehe


registracija
13/7/11

radapciger, 24.12.11. 19:23

O jebo te, jedan ima 68 godina, drugi ima 70 godina, a znaju se iz SKJ, i sad su neki fajteri, ma kome vi to....


registracija
25/10/10

cuma, 25.12.11. 08:51

Kaj ga nisi pogodil, nitko ti ne bi zameril!


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 25.12.11. 11:08

Baš me interesira dali će dobiti i jedan i drugi i treći kakvu prekršajnu prijavu. Ja sam nedavno branio jednu curu na ulici od zlostavljača dečka i dobili smo svo troje neku glupu prekršajnu prijavu za uznemiravanje nekog glupog javnog reda i mira i neznam ni ja što, a da ja nisam naišao zube bi joj prosuo. Sad ti pomaži nekom pored ovih naših famoznih zakona gdje se nikad više ne možeš oprati.


registracija
31/1/10

STTony, 25.12.11. 11:47

Kinezojapanac, istina je koliko su nam sramotni zakoni da kad te netko napadne i ideš se braniti (ili se čak ne moraš ni braniti) i dobiješ prijavu.

To samo govori kakvo su nam pravosuđe i policija smeće.

Uvijek se sjetim onog slučaja prije par godina kad je turista nijemca neka lokalna budala u Brelima na nogostupu išla pregaziti BMW-om kako je lik (opravdano) poludio kad je saznao da je i on dobio prijavu od policije.


registracija
31/1/10

STTony, 25.12.11. 11:55

Također sretan Božić svima!


registracija
15/8/09

vergilia, 25.12.11. 16:41

Ustvari je najbolje pustiti ih da se sami obračunaju..:)


registracija
27/11/11

Culex, 26.12.11. 18:04

Gosp.Degoricija,gosp.Manolić,gosp.Boljkovac, e.c.,mislite ozbiljno kad stavljate gosp.Šeksa u isti niz?Ono o godinama i fajterizmu te gospode,opet pitam, zar zbilja mislite ozbiljno ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika