02.01.2012. / 11:48

Autor: Totalsport

Mancini: Zbilja sam očajan nakon ovakvog poraza

- Ovo je jedna od onih utakmica. Napadaš, napadaš, bolji si i primiš gol iz kontre koji ostane jedini na utakmici

Roberto Mancini Roberto Mancini U 19. kolu engleskog Premiershipa padali su favoriti gotovo u svakoj utakmici. U subotu su utakmice izgubili Manchester United i Chelsea, a Tottenham je uzeo samo bod.

Dan kasnije je pao i vodeći Manchester City koji je kod Sunderlanda poražen s 1-0. Mancinijeva momčad je primila gol u 93. minuti i to iz očiglednog zaleđa, a prije toga su propustili nekoliko izglednih prilika za vodstvo. Najveći promašaj se dogodio u 89. minuti kada je Richards glavom u padu pogodio okvir domaćih vratiju.

- Ovo je jedna od onih utakmica. Napadaš, napadaš, bolji si i primiš gol iz kontre koji ostane jedini na utakmici. Žalostan sam, zapravo očajan, jer je glupo ovako primiti pogodak i izgubiti utakmicu - rekao je trener Cityja Roberto Mancini i dodao:

- U drugom smo poluvremenu igrali dosta dobro. Stvorili smo brojne šanse, ali eto.

Zanimljivo, Mancini uopće nije želio komentirati primljeni pogodak koji se dogodio nakon evidentnog zaleđa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
1/1/12

euromillions, 02.01.12. 13:12

EUROMILLIONS ONLINE
We were playing at the cheapest operator, the price of a Variant (the ticket) is € 2.35. Those on other sites that sell tickets EuroMillions have prices starting at 4.5 euros up to 7.2$, which is very expensive, considering that the oficial price is 2 euro) , sign up, buy tickets and GOOD LUCK! http://euromillionslive.weebly.com/


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika