02.01.2012. / 14:03

Autor: Totalsport

Macheda do kraja sezone u QPR-u

Međutim, ja sam još mlad i trebam skupljati premierligaško iskustvo - istaknuo je Macheda

Federico Macheda Federico Macheda Napadač engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda, Federico Macheda, stigao je na posudbu u Queens Park Rangers do kraja sezone.

- U Unitedu je jaka konkurencija. Imamo dosta dobrih napadača. Međutim, ja sam još mlad i trebam skupljati premierligaško iskustvo - istaknuo je Macheda u razgovoru za službenu stranicu QPR-a.

Menadžer Neil Warnock (QPR) izrazio je zadovoljstvo činjenicom da će njegov napad biti pojačan jednim vrlo neugodnim i efikasnim centarforom.

- Ovo je odlična prilika za obje strane. Federico ne dobiva dovoljno prilika u Unitedu zbog velike konkurencije. Svi su u ligi ljubomorni na Alexa Fergusona zbog igrača koje "posjeduje". Vjerujem da ćemo imati koristi od Machede. On je pozitivan momak koji se uvijek nalazi u prilikama za gol - rekao je menadžer QPR-a Warnock.

Macheda je postao poznat širokoj javnosti u travnju 2009. godine kada je, kao zamjena, bio strijelac pobjedničkog pogotka protiv Aston Ville u sudačkoj nadoknadi. Međutim, za pravu, veću priliku od ulazaka s klupe, Talijan se nije uspio izboriti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika