03.01.2012. / 12:05

Autor: Totalsport

Twente otpustio Adriaansea, vraća se McClaren

Iako je ostavio momčad na vrlo dobrom trećem mjestu, s pet bodova zaostatka za vodećim AZ-om nakon polovice prvenstva, Adriaanse je posljednjih mjeseci imao vrlo loš odnos s klupskim čelnicima što mu je na koncu i donijelo otkaz

Steve McClaren Steve McClaren Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Steve McClaren vraća se u nizozemski Twente s kojim je 2010. osvojio naslov prvaka.

Klub iz Enschedea smijenio je dosadašnjeg trenera Coa Adriaansea nakon samo pola godine suradnje. Iako je ostavio momčad na vrlo dobrom trećem mjestu, s pet bodova zaostatka za vodećim AZ-om nakon polovice prvenstva, Adriaanse je posljednjih mjeseci imao vrlo loš odnos s klupskim čelnicima što mu je na koncu i donijelo otkaz.

Prvi je trening na pripremama za nastavak prvenstva vodio Adriaanseov pomoćnik Alfred Schreuder, a očekuje se da će McClaren najkasnije do srijede potpisati ugovor.

Bivši engleski izbornik je nakon odlaska iz Twentea ubilježio dvije neuspješne epizode. Najprije je dobio otkaz u njemačkom Wolfsburgu, dok je aktualnu sezonu započeo kao menadžer engleskog drugoligaša Nottingham Foresta, ali je morao otići početkom listopada nakon serije loših rezultata.

Vezane vijesti

Rodgers: Posvetit ću život Liverpoolu

Rodgers: Posvetit ću život Liverpoolu

Sjevernoirski nogometni stručnjak Brendan Rodgers predstavljen je kao novi menadžer engleskog Premierligaša Liverpoola. Bivši menadžer Swanseaja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika