04.01.2012. / 12:43

Autor: Totalsport

Gilardino iz Fiorentine u Genou

Svjetski prvak s "azzurrima" iz 2006. godine u redove Genoe dolazi uz odštetu od osam milijuna eura, a potpisao je vjernost na četiri i pol godine

Alberto Gilardino Alberto Gilardino Talijanski nogometaš Alberto Gilardino (29) novi je član Genoe, potvrdili su iz sada već njegovog bivšeg kluba Fiorentine čije je boje branio od ljeta 2008. godine.

Svjetski prvak s "azzurrima" iz 2006. godine u redove Genoe dolazi uz odštetu od osam milijuna eura, a potpisao je vjernost na četiri i pol godine.

"Fiorentina želi službeno objaviti da je prodala Alberta Gilardina Genoi. Klub želi zahvaliti Albertu na vremenu provedenom s nama i zadovoljstvu koje je podario navijačima. Želimo mu sve najbolje do kraja karijere", stoji u priopćenju kluba iz Firence.

Gilardinu će Genoa biti šesti različiti klub u karijeri nakon Piacenze, Verone, Parme, Milana i naravno Fiorentine. Za talijansku reprezentaciju odigrao je ukupno 47 utakmica i pritom zabio 17 golova.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika