05.01.2012. / 12:02

Autor: Totalsport

Roma bez Osvalda jedno duže vrijeme?

Naturalizirani Talijan rođen u Argentini mogao bi izbivati s terena i do nekoliko mjeseci ukoliko se obistine crne slutnje liječničke službe momčadi iz Rima

Pablo Osvaldo (Wikipedia)Pablo Osvaldo (Wikipedia)Talijanski nogometni prvoligaš Roma možda je izgubio svog napadača Pabla Osvalda na duži period vremena. Talijan je na treningu ozlijedio lijevi bedreni mišić, a liječnici sumnjaju na puknuće.

Naturalizirani Talijan rođen u Argentini mogao bi izbivati s terena i do nekoliko mjeseci ukoliko se obistine crne slutnje liječničke službe momčadi iz Rima. Osvaldo je zbog jakih bolova u lijevom bedrenom mišiću ranije napustio trening Rome u srijedu, a prema prvim prognozama radi se o puknuću. Ove je sezone postigao sedam pogodaka u talijanskoj Seriji A.

Ova vijest dolazi svega nekoliko dana otkako je Roma pristala napadača Marca Borriella posuditi Juventusu. Trener Louis Enrique tako je ostao na svega tri napadača od kojih je tek Bojan Krkic "pravi". Osim njega tu su Francesco Totti i Erik Lamela.

Roma trenutno djeli šestu poziciju u talijanskom prvenstvu s Napolijem, a za vodećim dvojcem Juventus-Milan zaostaje okruglih 10 bodova.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika