05.01.2012. / 12:10

Autor: Totalsport

Memphis bez Randolpha šest do osam tjedana

Djelomično je potrgao Randolph ligament koljena u nedjeljnom srazu protiv Chicago Bullsa (104-64) nakon sudara sa suigračem O.J. Mayom, a Memphis je vijest objavio nakon detaljnih pretraga

Zach Randolph (u bijelom dresu)Zach Randolph (u bijelom dresu)Krilni centar NBA momčadi Memphis Grizzliesa Zach Randolph (30) izbivat će s košarkaških parketa između šest i osam tjedana zbog ozljede ligamenta desnog koljena.

Djelomično je potrgao Randolph ligament koljena u nedjeljnom srazu protiv Chicago Bullsa (104-64) nakon sudara sa suigračem O.J. Mayom, a Memphis je vijest objavio nakon detaljnih pretraga.

Ove je sezone Randolph predvodio strijelce Grizzliesa s prosjekom od 14.8 koševa po susretu kojima je pridodao i 7.5 skokova.

Prošle je sezone ovaj veteran s 11-godišnjim NBA iskustvom izabran u treću najbolju petorku lige nakon što je odveo svoju momčad do polufinala doigravanja u Zapadnoj konferenciji s prosjekom od 20.1 košem i 12.2 skoka u regularnom dijelu.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika