11.01.2012. / 12:53

Autor: Totalsport

Talijanski kup: Lazio u sudačkoj nadoknadi do četvrtfinala

Ispustili su Rimljani vodstvo 2-0, ali ih to na koncu ipak nije skupo stajalo

Igrači LaziaIgrači LaziaPogotkom Hernanesa iz slobodnog udarca u prvoj minuti sudačke nadoknade nogometaši Lazija svladali su na svome Olimpicu Veronu s 3-2 i plasirali se u četvrtfinale Talijanskog kupa.

Ispustili su Rimljani vodstvo 2-0, ali ih to na koncu ipak nije skupo stajalo. Momčad Edoarda Reje povela je u 44. minuti preko Andrea Diasa. Tommaso Rocchi je u 57. minuti povećao prednost Rimljana i kad se činilo da će mirno privesti utakmicu kraju, dopustili su drugoligašu iz Verone da se vrati u igru.

Gosti su najprije smanjili u 61. minuti pogotkom Emanuelea Berrettonija, da bi 13 minuta kasnije i izjednačili zahvaljujući Marcu D'Alessandru. Da utakmica na kraju ipak ne ode u produžetak, pobrinuo se Brazilac Hernanes svojim šestim ovosezonskim pogotkom u Lazijevu dresu. Zanimljivo, Veroni je ovo bio prvi poraz nakon 15. listopada prošle godine.

Spomenimo još da je za goste svih 90 minuta igrao hrvatski napadač Saša Bjelanović, baš kao i za domaće bosansko-hercegovački veznjak Senad Lulić.

Talijanski kup, osmina finala:

Lazio - Verona 3-2 (Dias 44, Rocchi 57, Hernanes 90+1 / Berrettoni 61, D'Alessandro 74)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika