11.01.2012. / 12:58

Autor: Totalsport

Kup kralja: Real pobjedom u Malagi do četvrtfinala

Malaga je pokušala pritisnuti goste, posebno u samoj završnici kada je Arbeloa u 88. minuti zaradio drugi žuti karton i ostavio Real s desetoricom

Igrači Real MadridaIgrači Real MadridaVodeći sastav španjolske Primere madridski Real i u uzvratu je bio bolji od Malage, ovaj puta 1-0, te je s ukupnih 4-2 izborio prolaz među osam najboljih u nogometnom Kupu kralja.

Malaga je svoju priliku, čini se, propustila još u Madridu kada je dozvolila momčadi Josea Mourinha da od 0-2 stigne do 3-2 i ostvari barem minimalnu prednost pred uzvrat. Drugu utakmicu u Realu su shvatili vrlo ozbiljno pa je na teren istrčala ponajbolja momčad predvođena Cristianom Ronaldom i Benzemom, a upravo je potonji okrunio bolju i konretniju igru gostiju pogotkom u 72. minuti.

Malaga je pokušala pritisnuti goste, posebno u samoj završnici kada je Arbeloa u 88. minuti zaradio drugi žuti karton i ostavio Real s desetoricom. Međutim u tom periodu domaći su stvorili samo jednu izglednu priliku kada je nakon prekida s desne strane Caballero šutirao glavom, a lopta prošla desetak centimetara od desne vratnice Ikera Casillasa.

Kup kralja, osmina finala, uzvrati:

Malaga - Real Madrid 0-1 (Benzema 72), prva utakmica 2-3

Racing Santander - Mirandes 1-1 (Munitis 36 / Infante 73-11m), prva utakmica 0-2

Mallorca - Real Sociedad 6-1 (Castro 34, 40, Hemad 35, 59, Nunes 37, Alfaro 53 / Ifran 16), prva utakmica 0-2

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika