12.01.2012. / 12:17

Autor: Totalsport

ATP i WTA Sydney: Poraz Dodiga u paru, Li dobila Kvitovu

Fleming i Hutchins su u svakom setu po dvaput oduzeli servis hrvatsko-ukrajinskoj kombinaciji koja nije iskoristila svojih pet prilika za break

Ivan Dodig Ivan Dodig Za manje od sat vremena Ivan Dodig i Sergij Stahovskij porazom su okončali četvrtfinalni meč parova na ATP turniru u Sydneyju. Bolji od hrvatskog i ukrajinskog tenisača bili su Colin Fleming i Ross Hutchins.

Britanci su za samo 56 minuta slavili sa 6-1, 6-2 i osigurali si polufinalni dvoboj protiv prvih nositelja, američkih blizanaca Boba i Mikea Bryana. Fleming i Hutchins su u svakom setu po dvaput oduzeli servis hrvatsko-ukrajinskoj kombinaciji koja nije iskoristila svojih pet prilika za break.

U Sydneyju se paralelno s muškim igra i WTA turnir tenisačica. U prvom je polufinalu aktualna pobjednica Roland Garrosa Na Li svladala aktualnu pobjednicu Wimbledona Petru Kvitovu s 1-6, 7-5, 6-2. Kineskinja je na taj način zaustavila pokušaj Čehinje da se prije Australian Opena dokopa prvog mjesta na svjetskoj ljestvici. Za smjenjivanje Dankinje Caroline Wozniacki Kvitova je morala osvojiti turnir u Sydneyju.

ATP Sydney, četvrtfinale:

Istomin - Gasquet (3) 6-4, 7-6(4)

Nieminen - Reynolds 6-3, 6-3

parovi, četvrtfinale:

Fleming/Hutchins - Dodig/Stahovskij 6-1, 6-2

WTA Sydney, polufinale:

Na Li (4) - Kvitova (2) 1-6, 7-5, 6-2

Azarenka (7) – Radwanska 1-6, 6-3, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika