12.01.2012. / 12:37

Autor: Totalsport

Maxwell ide u PSG

Katalonski klub priopćio je kako Maxwell ide u Pariz "finalizirati detalje ugovora s PSG-om", čiji detalji zasad javnosti nisu poznati

Maxwell Scherrer Cabelino Andrade (Wikipedia)Maxwell Scherrer Cabelino Andrade (Wikipedia)Iz redova aktualnog španjolskog i europskog nogometnog prvaka Barcelone potvrdili su kako je postignut dogovor s PSG-om oko transfera brazilskog 30-godišnjeg lijevog braniča Maxwella.

Katalonski klub priopćio je kako Maxwell ide u Pariz "finalizirati detalje ugovora s PSG-om", čiji detalji zasad javnosti nisu poznati.

Maxwell je stigao u Barcelonu na ljeto 2009. godine iz Intera, a aktualni mu je ugovor važeći do ljeta 2013. godine. S Barcelonom je Brazilac osvojio 10 trofeja u eri trenera Pepa Guardiole, a odigrao je ukupno 89 utakmica u svim natjecanjima zabivši dva gola.

Na rastanak s Barcelonom odlučio se nakon što je kod Guardiole pao u drugi plan iza sunarodnjaka mu Adriana i Francuza Erica Abidala.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika