12.01.2012. / 12:52

Autor: Totalsport

Redknapp: Pritisak je na Cityju, važno je da smo ispred Arsenala

- Po mom mišljenju pritisak je na Cityju. Pogledajte samo koliki su novac uložili u momčad - pa za njih, ali i Manchester United, očekuje se da budu na vrhu ljestvice - poručio je Redknapp

Harry RedknappHarry RedknappMenadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp nakon približavanja lideru Premiershipa na tri boda smatra da pritisak osvajanja naslova nije na njegovoj momčadi.

Pobjedom u zaostaloj utakmici nad Evertonom od 2-0 Tottenham se bodovno poravnao s drugoplasiranim Manchester Unitedom, dok za vodećim Manchester Cityjem sada zaostaje svega tri boda.

- Po mom mišljenju pritisak je na Cityju. Pogledajte samo koliki su novac uložili u momčad - pa za njih, ali i Manchester United, očekuje se da budu na vrhu ljestvice. Mi se dobro držimo, a veliko zadovoljstvo bilo bi ukoliko sezonu završimo ispred Arsenala - poručio je Redknapp koji jako dobro zna koliko bi navijačima Spursa značilo konačno s visoka gledati na gradskog rivala, Arsenal.

Naime, posljednji puta su u Premierligi nogometaši s White Hart Lanea bili bolje plasirani od Arsenala davne 1995. godine, kada je uzgred budi rečeno Blackburn osvojio naslov ispred Manchester Uniteda. Tada je Tottenham završio na sedmom, a Arsenal na razočaravajućem 12. mjestu. Međutim, tada su "topnici" povukli dosta dobar potez - angažirali su Arsenea Wengera i narednih 16 sezona završavali ispred Spursa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika