12.01.2012. / 13:31

Autor: Totalsport

Robbie Keane na posudbi u Aston Villi

- Ovo je za nas jako bitno pojačanje jer zbog ozlijeda u napadačkom dijelu momčadi imam nekoliko vrlo mladih igrača kojima će Robbiejevo iskustvo biti neprocjenjivo - smatra McLeish

Robbie Keane Robbie Keane Do početka nove sezone u američkoj MLS nogometnoj ligi iskusni irski napadač i član L.A. Galaxyja Robbie Keane ponovo će zaigrati u Premiershipu, i to na posudbi u Aston Villi.

Nakon 13 godina ipak se dogodilo. Naime, 1999. godine je Robbie Keane iz Wolverhamptona trebao prijeći u klub s Villa Parka, međutim u posljednji trenutak ta je mogućnost otpala. U četvrtak je, pak, stigla potvrda da je sve dogovoreno oko posudbe iz njegovog L.A. Galaxyja u redove Aston Ville gdje će Irac boraviti do ožujka.

Zanimljivo, već u prvoj utakmici u subotu postoji šansa da se ponovo susretne sa svojim suigračem iz napada L.A. Galaxyja Landonom Donovanom. Napadač reprezentacije SAD-a je došao na posudbu u Premiership i to u redove Evertona za koji je već uspješno nastupao, a upravo u idućem kolu sastaju se Aston Villa i Everton.

Vrlo zadovoljan dolaskom Keanea je menadžer Aston Ville, Alex McLeish. - Ovo je za nas jako bitno pojačanje jer zbog ozlijeda u napadačkom dijelu momčadi imam nekoliko vrlo mladih igrača kojima će Robbiejevo iskustvo biti neprocjenjivo. Uostalom, on je u najboljim godinama i siguran sam da ima još dosta toga za reći u Premiershipu - smatra McLeish.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika