13.01.2012. / 13:15

Autor: Totalsport

ATP Auckland: Ferrer i neočekivani Rochus u finalu

Protivnik Španjolcu u finalu bit će neočekivano iznenađenje turnira, omaleni Belgijanac Olivier Rochus, koji je u još jednom maratonskom meču slavio protiv Nijemca Philippa Kohlschreibera sa 6-7(4), 6-1, 6-4

Olivier Rochus (Wikipedia)Olivier Rochus (Wikipedia)Nakon velikih problema s vremenom (kiša) finale teniskog ATP turnira iz serije 250 u novozelandskom gradu Aucklandu izborili su Španjolac David Ferrer i Belgijanac Olivier Rochus.

Ferrer je u dvostrukom programu najprije teškom mukom svladao Kolumbijca Alejandra Fallu sa 6-4, 4-6 i 6-3, a potom je bez ikakvih problema riješio sunarodnjaka Fernanda Verdasca. Bilo je 6-3 i 6-4 za petog tenisača svijeta, te Verdasco nije uspio izboriti nijednu priliku za oduzimanje servisa.

Protivnik Španjolcu u finalu bit će neočekivano iznenađenje turnira, omaleni Belgijanac Olivier Rochus, koji je u još jednom maratonskom meču slavio protiv Nijemca Philippa Kohlschreibera sa 6-7(4), 6-1, 6-4.

U međusobnim omjerima Ferrer protiv Rochusa ima 5-2, ali zanimljivo je da su već igrali na ovome turniru, 2006. godine, i da je tada Belgijanac slavio s više nego uvjerljivih 6-2, 6-0.

ATP Auckland, polufinala:

Ferrer (1) - Verdasco (3) 6-3, 6-4

Rochus - Kohlschreiber 6-7(4), 6-1, 6-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika