20.01.2012. / 10:38

Autor: Totalsport

NHL: Prvaci u posljednjoj trećini do pobjede

Detroit Red Wingsi su tek nakon penala slavili u gostima protiv Phoenix Coyotesa

Igrači Boston BruinsaIgrači Boston BruinsaHokejaši New York Rangersa propustili su priliku preuzeti sveukupno vodstvo u najjačoj ligi svijeta (NHL). Poraženi su na svom ledu u noći s četvrtka na petak od Pittsburgh Penguinsa s 4-1.

Pittsburgh je slavio u gostima kod Rangersa te na taj način "podebljao" šanse za doigravanje. Tome su pripomogli Richard Park, Evgenij Malkin (2) i Chris Kunitz koji su postigli pogotke, te Marc-Andre Fleury koji je na golu gostiju briljirao s 30 obrana. Tek je pak Carla Hagelina pronašao put do njegove mreže.

Aktualni prvaci Boston Bruinsi furioznom su posljednjom trećinom slavili u gostima kod New Jersey Devilsa s 4-1. Vodio je New Jersey s 1-0 na ulazu u posljednju dionicu utakmice, ali onda je najprije Andrew Ference izjednačio na 1-1 nakon tri minute igre. Nakon toga Horton i Campbell su u razmaku od 45 sekundi zabijali za 3-1, a konačnih 4-1 postavio je Chris Kelly nakon što su Devisli izvadili golmana.

St. Louis je s minimalnih 1-0 slavio na svom ledu protiv Edmonton Oilersa. Alex Pietrangelo postigao je jedini gol 5:14 prije kraja susreta. Ovo je ujedno bila i druga utakmica zaredom da St. Louis, odnosno Jaroslav Halak, nije primio gol.

Detroit Red Wingsi su tek nakon penala slavili u gostima protiv Phoenix Coyotesa. Regularni dio utakmice završio je 2-2, kao i produžetak, a onda je pri izvođenju kaznenih udaraca Todd Betruzzi bekendom postigao prekrasan pogodak za petu pobjedu Detroita zaredom.

NHL liga, četvrtak:

Philadelphia - NY Islanders 1-4

NY Rangers - Pittsburgh 1-4

Columbus - Nashville 0-3

Toronto - Minnesota 4-1

New Jersey - Boston 1-4

St. Louis - Edmonton 1-0

Winnipeg - Buffalo 4-1

Phoenix - Detroit 2-3 (penali)

Los Angeles - Calgary 1-2 (penali)

San Jose - Ottawa 1-4

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika