02.02.2012. / 11:24

Autor: Totalsport

Inter tri tjedna bez novopridošlog Guarina

Interovi su liječnici, naime, tijekom uobičajenih testova prije potpisa ugovora otkrili da Guarin ima problema s lisnim mišićem zbog čega ga čeka između tri i četiri tjedna stanke

Fredy GuarinFredy GuarinIako je u utorak, posljednjeg dana prijelaznog roka, Inter iz Porta doveo 25-godišnjeg veznjaka Fredyja Guarina, navijači "nerazzurra" će se načekati na prvi nastup kolumbijskog nogometaša.

Interovi su liječnici, naime, tijekom uobičajenih testova prije potpisa ugovora otkrili da Guarin ima problema s lisnim mišićem zbog čega ga čeka između tri i četiri tjedna stanke.

Guarin je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Porta u pohodu na naslove u portugalskom prvenstvu i Europa ligi, ali kod novog trenera Vitora Pereire, koji je naslijedio Andrea Villas-Boasa, nije se uspio nametnuti. Novu će priliku tražiti na San Siru, ali prije toga mora zaliječiti ozljedu koju je donio sa sobom iz Portugala.

Vezane vijesti

Palacio iz Genoe u Inter

Palacio iz Genoe u Inter

Prema riječima predsjednika Genoe Enrica Preziosija, argentinski nogometaš Rodrigo Palacio od sljedeće će sezone braniti boje milanskog Intera. Dugo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika