02.02.2012. / 11:54

Autor: Totalsport

EP u futsalu: Italija i Portugal startali pobjedama

Italija je, očekivano, do kraja uspjela pronaći put do pobjede

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNa Europskom prvenstvu u futsalu kojem je domaćin Hrvatska u srijedu su odigrane prve utakmice u skupinama C i D. Italija je u Spaladium Areni s 3-1 svladala Tursku, dok je Portugal u zagrebačkoj Areni bio bolji od Azerbajdžana s 4-1.

Talijani, europski prvaci iz 2003. godine, slavili su dvama pogocima Luce Ippolitija i jednim Gabriela Lime. Imali su "azzurri" premoć na terenu, čak 20 udaraca prema vratima u odnosu na šest turskih, no ipak su morali stizati zaostatak budući da su Turci, debitanti na europskim smotrama, poveli već u drugoj minuti golom Yasina Erdala.

Italija je, očekivano, do kraja uspjela pronaći put do pobjede. Ippolito je izjednačio u sedmoj minuti, potom u 30. donio vodstvo svojoj momčadi, da bi Lima zaključio priču u 37. minuti.

Portugal je u Zagrebu već nakon tri i pol minute vodio s 2-0 nakon pogotka Cardinala i autogola Felipea. Rajab Farajzade je u sedmoj minuti smanjio na 2-1, ali pokazalo se da je to bio jedini gol Azerbajdžana u srijedu. Portugalci su do kraja učinili svoju pobjedu uvjerljivijom zahvaljujući zgodicima Marinha u 26. i Ricardinha u 38. minuti.

EP u futsalu, 1. kolo:
Skupina C

Italija - Turska 3-1 (Ippoliti 7, 30, Lima 37 / Erdal 2)

Skupina D
Portugal - Azerbajdžan 4-1 (Cardinal 3, Felipe 4 - ag, Marinho 26, Ricardinho 38 / Farajzade 7)

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

registracija
2/2/12

zarada12, 02.02.12. 12:16

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika