06.02.2012. / 12:24

Autor: Totalsport

Zanetti: Ovo je bila naša najgora utakmica u sezoni

Razočarani smo a nekakve analize odmah po svršetku susreta samo bi dodatno narušile atmosferu u svlačionici - smatra Zanetti

Javier Zanetti Javier Zanetti Kapetan Intera Javier Zanetti priznao je u razgovoru za Inter Channel da je poraz od Rome 4-0 najgora predstava momčadi ove sezone.

Premda ne želi umanjiti zasluge nogometaša Rome koji su odigrali sjajnu utakmicu glavni razlog teškog poraza kapetan pronalazi u vlastitim redovima.

- Mislim da je ovo najgora utakmica koju smo odigrali u cijeloj sezoni bez obzira na vrlo dobru Romu koja je potpuno zaslužila pobjedu. Mi kao da se nismo mogli pokrenuti, bila je to potpuna blokada, a igrači Rome su našu obranu probijali kako su htjeli. Moramo se što brže pribrati i koncentrirati da se ovakvo što više ne bi ponovilo - izjavio je iskusni Argentinac.

Kapetan je također rekao da igrači nakon susreta nisu imali snage niti za analizu poraza.

- Razgovarat ćemo o ovom u utorak jer bi onako vrući nakon utakmice mogli reći nešto što bi kasnije zažalili. Razočarani smo a nekakve analize odmah po svršetku susreta samo bi dodatno narušile atmosferu u svlačionici - smatra Zanetti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika