06.02.2012. / 15:25

Autor: Totalsport

Sevilla ostala bez trenera

Kap koja je prelila čašu upravi kluba bio je nedjeljni 2-1 domaći poraz u 22. kolu Primere protiv Villarreala

Marcelino Garcia ToralMarcelino Garcia ToralNakon niza slabih rezultata i pada na 11. mjesto ljestvice u španjolskom nogometnom prvenstvu Sevilla je smijenila trenera Marcelina Garciju Torala (46).

Kap koja je prelila čašu upravi kluba bio je nedjeljni 2-1 domaći poraz u 22. kolu Primere protiv Villarreala. Sevilla je tako u posljednjih sedam prvenstvenih kola osvojila tek dva boda, a zadnju pobjedu ostvarila je još 5. prosinca kada je kod kuće pobijedila Getafe 3-0.

S tek 26 osvojenih bodova u 21 odigranoj utakmici Sevilla je tek četiri boda iznad zone ispadanja i šest bodova je udaljena od mjesta koja vode u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Klupu andaluzijskog kluba čije boje brani hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić Marcelino je preuzeo prošlog ljeta naslijedivši Gregorija Manzana.

Tko će biti njegov nasljednik zasad nije poznato, ali lokalni mediji spominju ime bivšeg trenera Getafea Michela kao glavnog favorita za upražnjenu poziciju.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika