07.02.2012. / 11:34

Autor: Totalsport

Bond: Redknapp može biti zadovoljan

- Bili smo prisiljeni igrati nešto drugačije nego što to obično radimo ove sezone, a vrlo sam zadovoljan kako je momčad reagirala, posebno u fazi obrane - komentirao je Bond

Harry Redknapp Harry Redknapp Zbog kvara na zrakoplovu menadžer Tottenhama Harry Redknapp nije stigao u Liverpool, a njegov pomoćnik Kevin Bond smatra da šef može biti zadovoljan igrom i rezultatom.

Prvi pomoćnik Harry Redknappa neočekivano je dobio priliku voditi momčad s klupe u derbiju s Liverpoolom u kojem su Spursi odigrali 0-0. Nakon susreta 54-godišnji trener je izrazio zadovoljstvo rezultatom, ali i igrom Tottenhama na Anfieldu.

- Bili smo prisiljeni igrati nešto drugačije nego što to obično radimo ove sezone, a vrlo sam zadovoljan kako je momčad reagirala, posebno u fazi obrane. Bila je ovo vrlo borbena utakmica, a na kraju smo imali i najbolju priliku. Čestitke vrataru Liverpoola koji je sjajno zaustavio pokušaj Balea - zadovoljno je komentirao Bond.

Novinare je zanimalo njegovo mišljenje o startu Škrtela na Baleu gdje je sudac po nekim procjenama mogao slovačkom reprezentativcu pokazati i crveni umjesto žutog kartona.

- Ne slažem se s tim procjenama. Bio je to žestok dvoboj, ali ja sam tip koji ne voli isključenja. Uistinu mislim da je sve bilo fer i da je sudac dobro procijenio - smatra Bond.

Redknapp je na koncu dvoboj Liverpoola i svog Tottenhama promatrao kod kuće putem televizijskog prijenosa, a njegov pomoćnik zna koliko to može biti sresno.

- On bi uoči utakmice sigurno održao motivacijski govor u svlačionici jer je on ipak lider ove momčadi. Premda su svi igrači znali što se od njih očekuje poznato mi je koliko je teško gledati utakmicu bez mogućnosti da posavjetuješ igrače. Na sreću, sve je prošlo dobro, a ja sam siguran da je Harry zadovoljan igrom i rezultatom kojeg smo postigli - zaključio je Bond.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika