08.02.2012. / 09:00

Autor: Naciona List

Naciona list: Kerum se poskliznuo i pokidao ligamente na mozgu

Problem je utom veći što je Kerum već imao slične udese na istom mjestu, pa su šanse za izlječenje poprilično minorne

Mrak u snijegu; nakon prošlotjednog udesa ministra obrazovanja (koji je ostao bez jezika), splitski gradonačelnik postao je najnovija žrtva proklizavanja. Photomontage: CheesMrak u snijegu; nakon prošlotjednog udesa ministra obrazovanja (koji je ostao bez jezika), splitski gradonačelnik postao je najnovija žrtva proklizavanja. Photomontage: CheesSplitski gradonačelnik Željko Kerum polomio je jučer većinu ligamenata na mozgu, dok je, hodajući na rubu pameti, pokušavao doći do svog gradskog ureda. Kako je izvijestio gradonačelnikov posilni Jure Šundov, njegov nadređenik u jednom je trenutku naišao na sklizak teren i završio sa vanjskim prijelomom uma, koji mu se u istom trenutku zamračio.

Svjedoci koji su nazočili gradonačelnikovoj nesreći, kažu da je prizor bio poprilično mučan.'"Bog je dao snijeg i snijeg je pao! Zadovoljan sam stanjem u gradu, Split je prošao puno bolje od gradova u regiji, Europi i šire! Nitko u Splitu se nije ozlijedio i ugrozio život, smrtno. Od tih čizmi, lanaca i zimskih guma koje građani ne mogu kupiti, 60 posto ide državi kroz visok PDV, doprinose na plaću, vodne i šumske naknade, ZAMP. Ljudi su u problemima i treba im kazati zašto je to tako, stanovnici to ne znaju"....., prepričali su svjedoci Kerumov teški moždani saobraćaj. Gradonačelnik je potom pokušavao doći k svijesti, ali to mu zasad nije pošlo za rukom. Problem je utom veći što je Kerum već imao slične udese na istom mjestu, pa su šanse za izlječenje poprilično minorne.

Nakon što je prevezen u Splitsku bolnicu, Kerum je upao u još veće nevolje. HDZ-ovac i doktor Dujomir Marasović odbio je operirati nesretnika, pod obrazloženjem kako mu vjera brani da radi na mentalnim pobačajima. To je, kaže, razlog zašto nikad ne liječi ni samog sebe.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
4/1/12

prstuoko, 08.02.12. 10:17

idiotizam kakav je rijetko naći na kugli zemaljskoj,

- a i vi iz tiskovina ste krivi tome, ignorirajte ga u potpunosti, očistit ćete prostor vaših stranica od smeća


registracija
30/9/09

davor12345, 08.02.12. 10:46

Spliski gradomačelnik im je dobro reka! Skoro sve šolde uzme država i to je razlog zašto je građanima loše! Da im ne uzme država, uni bi imali nuvaca za posut solju gradske ulice, ili makar unim sitnim kamenčićima! Sve radu samo da gradonačelniku naprkosu. Pa jeba te, ne mere on stić sve... i grad, i sabor, i tvrke, i još namirit Fani! Pa nije un nadčovjek. Un more jedino vladat na strateškoj razini, a ne na operativnoj! Pa jeba te, neće vajda kralj uzest lopatu i čistit snig i led!


registracija
21/9/11

nikip, 08.02.12. 12:24

uvjek zelite vidit nesto sto se neda vidit ..KERUM je magla doktora apokalipse koji se kriju u bankama ,laznim politicarima ,crkvenoj laznoj humanoj doktrini ,covjek nije spreman na ono sto su mu sve stavili na leđa , on je sam reka da puca on bjezi jer od nikoga nema pomoci a ovi oko njega sitni sverceri kina central


registracija
14/11/11

salama, 08.02.12. 13:01

Kerum je elementarna nepogoda koja je zatrpala Split, i nece ga jos godinama pocistiti, ukoliko se ne rastopi na Fani.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.