09.02.2012. / 07:59

Autor: Hina

Capello više nije engleski izbornik

Trofejni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello u srijedu je podnio ostavku na mjesto izbornika engleske nogometne reprezentacije, objavio je Engleski nogometni savez (FA).

Fabio CapelloFabio CapelloTrofejni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello u srijedu je podnio ostavku na mjesto izbornika engleske nogometne reprezentacije, objavio je Engleski nogometni savez (FA).

Capello je podnio ostavku nakon sastanka s predsjednikom FA-a Davidom Bernsteinom na kojem je tema bila odluka saveza da Johnu Terryju oduzme kapetansku vrpcu dok se ne razjasni njegova uloga u incidentu iz listopada prošle godine kada je navodno rasistički vrijeđao braniča Queens Park Rangersa Antona Ferdinanda. Capello se protivio toj odluci saveza.

Odluku o mogućoj kazni Terryju FA je odgodio tek za srpanj, odnosno nakon EURA u Poljskoj i Ukrajini.

"Tijekom sastanka koji je trajao više od sat vremena, prihvaćena je Fabijeva ostavka i on će odmah napustiti mjesto izbornika. Tijekom današnjeg sastanka i tijekom čitavog svog boravka na mjestu izbornika, Fabio se ponašao iznimno profesionalno, te mu želimo svu sreću u budućem radu", objavio je FA.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika