09.02.2012. / 14:38

Autor: Hina

Adele koristila aplikaciju za psovanje

Britanska pjevačica Adele otkrila je kako joj je nakon operacije glasnica najteže padalo što nije mogla tijekom oporavka psovati pa je rješenje našla u korištenju takve aplikacije na svom smartphoneu.

AdeleAdeleBritanska pjevačica Adele otkrila je kako joj je nakon operacije glasnica najteže padalo što nije mogla tijekom oporavka psovati pa je rješenje našla u korištenju takve aplikacije na svom smartphoneu.

"Dobra je stvar, s obzirom na to da volim psovati, što sam pronašla takvu aplikaciju pa sam uspijevala proslijediti svoju poruku", kazala je pjevačica za program CBS "60 minutes" koji će se emitirati u nedjelju uoči dodjele nagrada Grammy.

Pjevačica koja ima šest nominacija za Grammy otkrila je kako je problem s glasom otkrila u trenutku kad je uživo pjevala na jednoj francuskoj radio stanici.

"Činilo mi se kao da je nešto iskočilo u mom grlu", kazala je 23-ogodišnja pjevačica.

Nakon toga podvrgnuta je u studenome prošle godine operaciji na glasnicama.

Vezane vijesti

Time: Lin i Adele među 100 najutjecajnijih osoba svijeta

Time: Lin i Adele među 100 najutjecajnijih osoba svijeta

Košarkaš Jeremy Lin, hakerska skupina Anonymous, pjevačica Adele i predsjednik Europske središnje banke Mario Draghi uvršteni su među 100… Više

Komentari

registracija
10/2/12

alen1986, 10.02.12. 14:04

Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: mema.alen@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika