10.02.2012. / 10:54

Autor: Totalsport

Boks: Braća Filipi izgubili u četvrtfinalu

- Prema mome mišljenju, suci su bili malo više naklonjeni Rusu. Usprkos porazu, prezadovoljan sam odrađenim i time kako se Josip Bepo snašao u Mađarskoj - izjavio je izbornik Marijo Šivolija-Jelica

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatski boksački reprezentativci, braća Josip Bepo (do 91 kg) i Šime (+91 kg) Filipi, tijesno su izgubili na bodove u četvrtfinalu memorijala Istvan Bocskai u Debrecenu.

Josip Bepo odlično je startao protiv Nurmagomedova Abdulkhamida. Na kraju je ipak slavio iskusniji ruski teškaš sa 17-13.

- Prema mome mišljenju, suci su bili malo više naklonjeni Rusu. Usprkos porazu, prezadovoljan sam odrađenim i time kako se Josip Bepo snašao u Mađarskoj - izjavio je nakon poraza izbornik Marijo Šivolija-Jelica.

Stariji brat Filipi, superteškaš Šime, također je pružio sjajan meč protiv turskog boksača Agita Yusufa. Ipak, suci su s 9-8 dodijelili pobjedu Turčinu.

- Čista krađa - zagrmio je Šivolija.

- Šime je bio bolji, međutim suci su odlučili drugačije. U svakom slučaju, moram pohvaliti Šimu na odrađenom jer je prikazao odličnu borbu, a uspjeh je i veći ako znamo da mu je ovo, kao i Bepu, prvi seniorski međunarodni meč. Opravdali su poziv u reprezentaciju.

Njihovim četvrtfinalnim porazima, hrvatska boksačka reprezentacija završila je bez pobjede svoj nastup na Memorijalu u Debrecenu. Podsjetimo, u srijedur je u osmini finala izgubio Andrej Gudac (do 75 kg) diskvalifikacijom.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika