10.02.2012. / 10:58

Autor: Totalsport

Irving ima potres mozga, datum povratka nepoznat

Još nije poznato koliko će 19-godišnji Irving izbivati s parketa, a sudeći prema vrsti ozljede odluka o povratku najvjerojatnije će biti donesena na sam dan neke od budućih utakmica Clevelanda

Kyrie IrvingKyrie IrvingPrvi izbor 1. runde ovogodišnjeg košarkaškog NBA drafta, Kyrie Irving, pretrpio je prvu ozljedu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Cleveland Cavaliersi su svega nekoliko minuta prije početka utakmice protiv Los Angeles Clippersa (99-92, srijeda) objavili vijest da Irving neće zaigrati u toj utakmici. Razlog je potres mozga koji je mladi razigravač Cavaliersa zaradio u posljednjoj četvrtini utakmice protiv Miami Heata večer ranije.

Još nije poznato koliko će 19-godišnji Irving izbivati s parketa, a sudeći prema vrsti ozljede odluka o povratku najvjerojatnije će biti donesena na sam dan neke od budućih utakmica Clevelanda. Iduća je na rasporedu danas, u Clevelandu, protiv Milwaukeeja.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika