12.02.2012. / 14:19

Autor: Hina

Bin Laden je želio da se njegova djeca i unuci školuju na Zapadu

Osama bin Laden, negdašnji vođa Al Kaide i jedan od najtraženijih terorista na svijetu koji je ubijen prošle godine, želio je da njegova djecu dobiju dobro obrazovanje i da žive na Zapadu, izjavio je jedan član njegove obitelji u intervjuu za britanske novine.

Osama bin LadenOsama bin LadenOsama bin Laden, negdašnji vođa Al Kaide i jedan od najtraženijih terorista na svijetu koji je ubijen prošle godine, želio je da njegova djecu dobiju dobro obrazovanje i da žive na Zapadu, izjavio je jedan član njegove obitelji u intervjuu za britanske novine.

Bin Ladenov zet, Zakaria al-Sadah, brat pete žene vođe Al Kaide, rekao je za britanske novine The Sunday Times da Bin Laden nije želio da njegova djeca i unuci slijede njegov put džihada.

"On je rekao svojoj djeci i unucima da idu u Europu i Ameriku i dobiju dobro obrazovanje", kazao je al-Sadah, a objavile su novine na svojoj internetskoj stranici.

"Vi trebate studirati, živjeti u miru, a ne raditi ono što ja radim ili što sam radio", govorio je Bin Laden svojoj djeci.

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

registracija
20/8/10

McCoy, 12.02.12. 17:11

Naravno da je hteo. Njega je Zapad i stvorio, da bi se borio protiv SSSR.
USA i njihove tajne sluzbe su takop stvarale neprijatelje sirom sveta: Al Kaidu, frakcije u Somaliji i Libanu, Vietkong,...


registracija
10/2/12

alen1986, 12.02.12. 22:29

Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: mema.alen@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika