15.02.2012. / 13:05

Autor: Totalsport

Europa liga: Beşiktaş dobio Bragu

Portugalski klub, lanjski finalist natjecanja, tako je pred ispadanjem već u prvom krugu nokaut-faze ovosezonskog natjecanja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNogometaši istanbulskog Beşiktasa pobijedili su u prvoj utakmici 1/16 finala Europa lige portugalsku Bragu na gostovanju 2-0.

Po domaću su momčad pogubni bili Portugalci, kojih su u turskoj momčadi, uz trenera Carlosa Carvalhala, inače bivšeg Bragina igrača i trenera, čak četvorica: Manuel Fernandes, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma i Hugo Almeida.

U 37. je minuti češki branič-veznjak Tomaš Sivok zabio nakon kornera koji je izveo Manuel Fernandes. Portugalski je veznjak također u 58. minuti sjajno u prostor proigrao sunarodnjaka Simaa Sabrosu, koji je postavio konačan rezultat.

Portugalski klub, lanjski finalist natjecanja, tako je pred ispadanjem već u prvom krugu nokaut-faze ovosezonskog natjecanja. Uzvratna se utakmica igra 23. veljače u Istanbulu.

Europa liga, šesnaestina finala (prve utakmice):

Rubin - Olympiacos 0-1 (David Fuster 71)

Braga - Beşiktaş 0-2 (Sivok 37, Simao 58)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika