15.02.2012. / 14:57

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Tottenham potpisao Uvinija, ostao bez Huddlestonea

Očekujem da ću brzo napredovati profesionalno i osobno - izjavio je Uvini

Igrači TottenhamaIgrači TottenhamaU transferu teškom 3.1 milijuna funti menadžer Tottenhama Harry Redknapp doveo je na White Hart Lane braniča Sao Paola Brunu Uvinija, kapetana U20 reprezentacije Brazila.

Zbog kašnjenja dogovora između klubova koji nisu završeni unutar siječanjskog prijelaznog roka dogovorena je posudba, a konačan transfer bit će potvrđen na ljeto.

Uvini bi u četvrtak trebao stići u London, ali neće za svoju novu momčad zaigrati do kraja sezone već će, prema zamislima vodećih ljudi Tottenhama, iskoristiti vrijeme do ljeta za trening i što bolju prilagodbu na engleski stil nogometa.

U borbi za potpis talentiranog braniča Spursi su nadmašili Arsenal i Genou, a Uvini je izrazio zadovoljstvo dolaskom u Tottenham i Premiership.

- Radi se o velikom klubu u svjetskim razmjerima. Pratili su me i kada mi se ponudila mogućnost da prijeđem u njihove redove nisam dvojio. Imam nekoliko mjeseci za privikavanje na nogomet u Premiershipu, klub i kulturu života u Engleskoj. Očekujem da ću brzo napredovati profesionalno i osobno - izjavio je Uvini.

Dodajmo kako će vezni nogometaš Tottenhama, Tom Huddlestone, morati obaviti još jednu operaciju ozlijeđenog gležnja zbog koje neće biti na raspolaganju menadžeru Harryja Redknappu do kraja sezone.

Premda se potencijalni engleski reprezentativac nadao da to neće biti potrebno, ovog tjedna je postalo jasno da mora biti podvrgnut drugom operativnom zahvatu kako bi otklonio probleme s ozlijeđenim gležnjom, te spreman dočekao pripreme za narednu sezonu.

- Sezona je za mene završila prije nego je uopće počela. Sada je moj glavni cilj potpuno se oporaviti i pripremiti za iduću - poručio je Huddlestone putem Twittera.

Službenim priopćenjem oglasio se i klub s White Hart Lanea.

- Tom Huddlestone će u petak obaviti drugu operaciju na gležnju kao dovršetak prvog operativnog procesa krajem prošle godine. Iako je oporavak bio zadovoljavajući, liječnik specijalist je ocijenio kako je potreban još jedan zahvat da bi ozljeda bila zaliječena u potpunosti - poručili su u Tottenhamu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika