16.02.2012. / 12:00

Autor: Totalsport

Spalletti: Moji igrači dobili su utakmicu srcem

- Ipak, druga je utakmica pred nama i skoro je nemoguće osigurati ukupnu pobjedu i prolaz u sljedeće kolo u Ligi prvaka nakon prve utakmice - rezimirao je talijanski stručnjak

Luciano Spalletti (Wikipedia)Luciano Spalletti (Wikipedia)- Bila je to nervozna utakmica, vrlo emocionalna i strastvena. Moji igrači su pobijedili srcem, iako su pokazali i puno kvalitete - komentirao je trener Zenit St. Peterburga Luciano Spalletti nakon 3-2 pobjede nad Benficom u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

U utakmici punoj preokreta Benfica je povela, Zenit potom potpuno preokrenuo, portugalska se momčad vratila, da bi ruski prvaci slavili kasnim golom Širokova.

- Ponekad podcjenjujemo razinu naše igre i to pomaže našim protivnicima. Sergej Semak zabio je sjajan gol (za 2-1 vodstvo Zenita, op.a.), ali volio bih pohvaliti dodavanje Denisova koje je pokrenulo napad - dodao je Spalletti.

- Ipak, druga je utakmica pred nama i skoro je nemoguće osigurati ukupnu pobjedu i prolaz u sljedeće kolo u Ligi prvaka nakon prve utakmice. U sličnoj smo situaciji bili već ranije ove sezone s Portom (u 6. kolu natjecanja po skupinama, op.a.) i ostvarili smo dobar rezultat u gostima (0-0, op.a.). No, mogli smo večeras i izbjeći dva primljena gola - rezimirao je talijanski stručnjak.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika