17.02.2012. / 15:37

Autor: Totalsport

Drugi stečaj Portsmoutha u svega dvije godine

Nakon svega dvije godine, Portsmouth, danas kao drugoligaš (Championship), ponovno prijavljuje stečaj, te mu ovog puta prijeti oduzimanje čak 20 bodova što bi praktički značilo i ispadanje u treći razred engleskog nogometa

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaEngleski nogometni klub Portsmouth je i službeno u stečaju i to po drugi put u protekle dvije godine zbog čega mu prijeti oduzimanje čak 20 bodova.

Portsmouth je početkom 2010. godine (veljača) postao prvi klub iz engleskog Premiershipa koji je prijavio stečaj. Nakon svega dvije godine, Portsmouth, danas kao drugoligaš (Championship), ponovno prijavljuje stečaj, te mu ovog puta prijeti oduzimanje čak 20 bodova što bi praktički značilo i ispadanje u treći razred engleskog nogometa.

Klub s Fratton Parka još uvijek nije isplatio zaostale plaće igračima i članovima stručnog stožera za prošli mjesec (siječanj), a prema svemu sudeći ni neće (moći).

Objavljeno je da Portsmouth trenutno duguje dva milijuna funti raznim bankama, te da nije podmirio porez u vrijednosti 1,9 milijuna funti. Plinara i elektrana već su zaprijetili s isključenjem ukoliko klub ne podmiri dio troškova.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika