20.02.2012. / 14:05

Autor: Totalsport

ATP Sao Paolo: Almagro do 11. naslova

Bio je ovo jubilarni 10. ogled ove dvojice tenisača, a sedam puta je bolji bio Almagro koji je slavio u pet posljednjih mečeva

Nicolas AlmagroNicolas AlmagroPrvi nositelj 475 tisuća dolara vrijednog ATP turnira tenisača u brazilskom Sao Paolu, Španjolac Nicolas Almagro, u finalu je nakon točno dva sata igre svladao Talijana Filippa Volandrija 6-3, 4-6, 6-4.

Potpuno neočekivano finala u Sao Paolu dokopao se 30-godišnji talijanski tenisač koji nije tako daleko dogurao na jednom ATP turniru još od 2006. godine. I u finalu je Volandri pružio više nego jak otpor favoriziranom prvom nositelju. Ipak, Almagro je ubilježio 11. turnirsku pobjedu u karijeri, a Volandri nakon samih poraza u 2012. godini sigurno može biti prezadovoljan rezultatima u Brazilu.

Bio je ovo jubilarni 10. ogled ove dvojice tenisača, a sedam puta je bolji bio Almagro koji je slavio u pet posljednjih mečeva.

ATP Sao Paolo, finale:

Almagro (1) - Volandri 6-3, 4-6, 6-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika