09.03.2012. / 08:40

Autor: Naciona List

Naciona list: Ministarstvo objavilo da je Arsen Bauk platio rundu

Rečenog ministra zamolili smo da nam prokomentira takove spekulacije, ali ništa nismo doznali budući da je dotični bio dosta škrt na riječima

Ministar uprave Arsen Bauk platio je jučer piće dvojici zasad nepoznatih osoba! Ovu šokantnu informaciju s građanima je podijelilo Baukovo ministarstvo putem svog Twitter profila. "Gospodin Bauk viđen je kako u poslijepodnevnim satima sjedi u kafiću, što je informacija koja šokira sama po sebi, bez da se uopće spominje nastavak ove priče", piše na profilu Ministarstva, gdje su se ipak odlučili plasirati nastavak ove priče.

Elem, neimenovani Baukovi prijatelji na njegov su račun popili kavu, s tim da je jedan naručio kratki espresso i jedan šećer, a drugi kavu s mlijekom plus dva natreena, što je, ističu iz ministarstva Uprave, uzrokovalo prijeki pogled predodređenog platiše. Bauk je potom izvadio kobru iz novčanika, kako bi na dnu istog pronašao kovanice od 10 i 20 lipa. Račun je platio iznenađujuće elegantno, kao da to radi na svakodnevnoj bazi.

Isti dan Vlada je na službenom Twitter profilu objavila kako je Bauk povodom Dana žena poklonio po ružu svakoj od djelatnica svoga resora, uz napomenu kako 'najpoznatiji Bračanin možda ipak nije toliko škrt'. Ove dvije naizgled nepovezane informacije u analitičkim su se krugovima okarakterizirale kao potencijalni zaokret Ministarstva uprave od 'Bračke doktrine', koju je uveo upravo Bauk nakon što je postavljen na aktualnu poziciju.

Rečenog ministra zamolili smo da nam prokomentira takove spekulacije, ali ništa nismo doznali budući da je dotični bio dosta škrt na riječima.

No, Naciona list doznaje kako će praksu da se ovakve informacije objavljuju na službenim profilima Ministarstva uprave i Vlade usvojiti i svi ostali resori Milanovićeve izvršne vlasti, kako bi građane svakodnevno upoznavali s informacijama koje su za njih od egzistencijalne važnosti.

Tako će, ekskluzivno doznajemo, početkom sljedećeg tjedna ministar gospodarstva Radimir Čačić na Facebooku objaviti da mu je najdraža video igra "Need for speed", uz Twitter napomenu resornog ministarstva kako 'najpoznatiji potpredsjednik Vlade RH možda ipak nije toliko bahat'.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 09.03.12. 10:13

He, he, he! Tipična komunjara! komu sve , komu ništa!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.