21.03.2012. / 13:43

Autor: Totalsport

Novi trener Unicaje je Luis Casimiro

Luis Casimiro će na toj dužnosti naslijediti Chus Matea koji je 19. ovog mjeseca nakon 15 poraza u zadnjih 16 utakmica dobio otkaz

Luis Casimiro (Wikipedia)Luis Casimiro (Wikipedia)Iako je bio jedan od glavnih kandidata za klupu španjolskog košarkaškog prvoligaša Unicaje iz Malage, trener Cibone i hrvatske reprezentacije Jasmin Repeša neće u Španjolsku.

U srijedu su iz Unicaje objavili, a prenosi Marca, da je dosadašnji trener Valladolida Luis Casimiro novi trener andalužanske momčadi u čijim redovima igraju i dva hrvatska košarkaša, Luka Žorić i Hrvoje Perić.

Luis Casimiro će na toj dužnosti naslijediti Chus Matea koji je 19. ovog mjeseca nakon 15 poraza u zadnjih 16 utakmica dobio otkaz. Novi trener momčadi iz Malage najveći je uspjeh postigao senzacionalnim osvajanjem naslova španjolskog prvaka za kormilom Manrese 1998. godine, a još je u karijeri vodio Caceres, Pamesu, Alicante, Fuenlabradu i Estudiantes. Angažmanom Casimira, Jasmin Repeša ostaje na dužnosti trenera Cibone.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika