24.03.2012. / 12:46

Autor: Totalsport

Zidane: Prije ili poslije i ja ću biti trener

Želim biti trener, prije ili poslije to će se dogoditi. Želim svoje nogometno znanje prenijeti na druge. To je ono što najbolje znam - rekao je u razgovoru za radio France Info

Zinedine ZidaneZinedine ZidaneBivši francuski nogometaš, a danas član stručnog stožera Real Madrida, Zinedine Zidane, otkrio je u razgovoru za francuski radio da će jednog dana biti trener neke momčadi.

Iako je Zidane više puta naglasio da uživa u trenutnoj direktorskoj ulozi u jednom od najvećih klubova svijeta, priznao je da će kad-tad i on sjesti na klupu nekog kluba i prenositi stečeno znanje za vrijeme igračke karijere na mlade igrače.

- Želim biti trener, prije ili poslije to će se dogoditi. Želim svoje nogometno znanje prenijeti na druge. To je ono što najbolje znam - rekao je u razgovoru za radio France Info.

- Međutim, ima vremena. Nije mi nikakva žurba, još uvijek učim, a to je potrebno da bih se razvio u dobrog trenera. To je prirodan proces - veli Francuz.

Zidane je u nastavku intervjua rekao da reprezentacija Francuske ima veliki potencijal, ali da ga još nije pokazala.

- Nadam se da će sada uz pravog trenera (Laurent Blanc) i odlične igrače poput Riberyja i Benzeme pokazati svoj puni potencijal na Euru - zaključio je legendarni "ćelavac".

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika