26.03.2012. / 17:39

Autor: Hina

Vladimir Šišljagić

HDZ se mora ispričati

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić poručio je da nema suradnje između HDSSB-a i HDZ-a dok se HDZ ne ispriča hrvatskoj javnosti i svima kojima je nanio veliko zlo, te Branimiru Glavašu za progon, ali i dok se ta stranka ne profilira s poštenim ljudima kojih u njoj ima.

Vladimir ŠišljagićVladimir ŠišljagićPredsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić poručio je da nema suradnje između HDSSB-a i HDZ-a dok se HDZ ne ispriča hrvatskoj javnosti i svima kojima je nanio veliko zlo, te Branimiru Glavašu za progon, ali i dok se ta stranka ne profilira s poštenim ljudima kojih u njoj ima.

Komentirajući na konferenciji za novinare izjave kandidata za predsjednika HDZ-a Darka Milinovića kako bi HDZ, ako on pobijedi na izborima, mogao surađivati s HDSSB-om, koji je stranka demokršćanske orijentacije, samo ako predsjednik te stranke i dalje bude Šišljagić, a ne Glavaš, ocijenio ih je kao "glupost čovjeka koji je uz Sanadera, Kosor i Šeksa najodgovorniji za crne fondove i ostale nezakonite radnje te politički progon Branimira Glavaša i ostalih hrvatskih generala".

Šišljagić je ocijenio "krajnje licemjernim" izjave Darka Milinovića u emisiji HRT-a "Nedjeljom u 2", gdje je govorio "kao da javnost zaboravlja tko je sve bio u vrhu HDZ-a, koji je Hrvatsku doveo gotovo na rub bankrota". Upravo ljudi "iz vrha HDZ-a, gdje je bio i Darko Milinović, pokrenuli su progon Branimira Glavaša služeći se nedopuštenim metodama kako bi utjecali na presudu", ustvrdio je.

Predsjednik Izvršnog odbora stranke i saborski zastupnik Dinko Burić rekao je kako "nema te sile koja bi odvojila HDSSB od hrvatskoga generala i junaka Domovinskog rata Branimira Glavaša" te da bi "prije slavonskom ravnicom poteklo Panonsko more" nego što bi se HDSSB odrekao Glavaša.

"Bivši premijer Ivo Sanader, Jadranka Kosor, njegova nasljednica, i Vladimir Šeks, 'siva eminencija', uz Darka Milinovića, ali i brojni ostali članovi iz vrha HDZ-a jednako su odgovorni za najteže stanje kroz koje prolaze hrvatski građani", poručio je Burić.

Na konferenciji su govorili i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo, đakovački gradonačelnik i saborski zastupnik Zoran Vinković i glavni tajnik HDSSB-a i saborski zastupnik Ivan Drmić, koji su istaknuli da su izjave Darka Milinovića "neprimjerene i licemjerne".

Zoran Vinković istaknuo je kako je HDSSB "jedina stranka u Hrvatskoj koja se bori za interese svih svojih građana" bez obzira na stranačku i drugu opredijeljenost.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 26.03.12. 19:07

Rugala se sova sjenici.


registracija
30/9/09

davor12345, 26.03.12. 20:31

He, he, he! Ovi tzv. HDSSB-ovci su puno smiješni! Netko bi mogao povjerovati da ima nešto u tim njihovim urlanjima! Vidjet ćemo hoće li govoriti tako za Glavaša kad mu ponestane novaca za njihova urlanja! Jeba te, oni misle da smo mi zaboravili da su oni bili dio HDZ-a zajedno s Glavašem i da su također odgovorni za svu patnju kroz koju prolazi hrvatski narod. Posvađala se jedna tzv. ekstremističa frakcija HDZ-a (u svari kukavica) s ostatkom oko podijele plijena. Njima je stalo do patnje hrvatskih građana isto kao i do snijega što se nedavno otopio.


registracija
30/9/09

davor12345, 26.03.12. 20:36

Još samo da dodam ovo...U Osječko-baranjskoj županiji su oni na vlasti i nas ne zanima tko je bio prije i što je radio. Na vlasti su dovoljno dugo da pokažu što znaju i tu regiju izvuku iz krize. Zato smo ih i birali! Urlaju samo zato da ne bi netko slučajno pitao što je s mojim poslom ili plaćom! Njima će uvijek biti netko drugi kriv! A Glavaš je osuđeni ratni zločinac i bjegunac i ako se netko treba ispričati hrvatskom narodu za svu sramotu što joj je nanio onda je to on.


registracija
27/11/11

Culex, 26.03.12. 21:35

davore bre,diži dupe,će da ti iscuri hard pornić na lokalnu teve !Da ne spominješ ime gospodnje uzalud .(g.Glavaša) Će da zagrcneš..da dušu prostiš!


registracija
26/10/11

iznogud, 26.03.12. 23:01

Odjebite debili Glavaševi


registracija
30/9/09

davor12345, 27.03.12. 11:04

Istina boli, a smrad ti je u Mostaru u hotelskom smještaju! Šta misliš, da vas se bojim zato što galamite i nosite pištolje i noževe?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika