29.03.2012. / 11:46

Autor: Totalsport

Kim Clijsters mora pauzirati nova četiri tjedna

Pretpostavlja se da će prvi idući turnir Clijsters igrati početkom svibnja u Madridu, a njen je plan odigrati Olimpijske igre u Londonu (u Wimbledonu) i nakon toga definitivno zaključiti sportsku karijeru

Kim Clijsters (Reuters)Kim Clijsters (Reuters)Belgijska tenisačica Kim Clijsters ima sve većih problema s ozljedama, pa je tako novu zadobila tijekom igranja aktualnog WTA turniru u Miamiju. U pitanju je ozljeda bedrenog mišića.

U 3. kolu Miamija je Clijsters završila sa svojim nastupom. Bolja je od nje bila sunarodnjakinja Yanina Wickmayer, a na tom meču je Clijsters dala do znanja da fizički nije posve spremna. Kasniji pregledi su pokazali ozljedu bedrenog mišića i morat će pauzirati iduća četiri tjedna.

Pretpostavlja se da će prvi idući turnir Clijsters igrati početkom svibnja u Madridu, a njen je plan odigrati Olimpijske igre u Londonu (u Wimbledonu) i nakon toga definitivno zaključiti sportsku karijeru.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika