30.03.2012. / 18:46

Autor: Hina

Milinović traži hitnu sjednicu predsjedništva HDZ-a

Zamjenik predsjednice HDZ-a i kandidat za predsjednika te stranke Darko Milinović zatražio je danas u ime 12 od 19 članova predsjedništva HDZ-a hitnu sjednicu predsjedništva stranke do srijede, na kojoj bi se razgovaralo o izbornim procesima unutar HDZ-a.

Darko MilinovićDarko MilinovićZamjenik predsjednice HDZ-a i kandidat za predsjednika te stranke Darko Milinović zatražio je danas u ime 12 od 19 članova predsjedništva HDZ-a hitnu sjednicu predsjedništva stranke do srijede, na kojoj bi se razgovaralo o izbornim procesima unutar HDZ-a.

Milinović je naveo da taj prijedlog uz njega podupiru članovi predsjedništva Ivan Jarnjak, Božidar Kalmeta, Ivan Šuker, Andrija Hebrang, Gordan Jandroković, Katarina Fuček, Branko Vukelić, Marina Matulović Dropulić, Davor Stier, Petar Selem i Jasen Mesić.

Predsjednica HDZ-a Jadranke Kosor najavila je danas da će tražiti promjenu Statuta stranke i pomicanje datuma izbora za predsjednika HDZ-a.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 30.03.12. 20:27

Počelo je počelo. Nakon ovoga bit će dvije stranke: HDZ 1990 i HDZ Jadranka Kosor. Ova druga bi mogla osvojiti vlast.... ali u Zanzibaru. Možda. hahahaha.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika