30.03.2012. / 19:17

Autor: Hina

Varaždin izbačen iz Prve HNL

Subotnja utakmica 24. kola Prve HNL između Cibalije i NK Varaždina neće se odigrati jer NK Varaždin nije izvršio financijske obveze prema bivšim igračima Milanu Pavličiću i Igoru Prahiću,a kako je to Varaždincima druga neodigrana utakmica u ovoj sezoni, taj klub je izbačen iz Prve lige.

NK Varaždin izbačen je iz ligeNK Varaždin izbačen je iz ligeSubotnja utakmica 24. kola Prve HNL između Cibalije i NK Varaždina neće se odigrati jer NK Varaždin nije izvršio financijske obveze prema bivšim igračima Milanu Pavličiću i Igoru Prahiću,a kako je to Varaždincima druga neodigrana utakmica u ovoj sezoni, taj klub je izbačen iz Prve lige.

Varaždin je zbog dugovanja suspendiran odlukom Disciplinske komisije HNS-a, a kako do petka u 16 sati Varaždinci nisu izvršili obveze, utakmica u Vinkovcima se neće odigrati, a NK Varaždin će se od iduće sezone natjecati u najnižen rangu, u Županijskoj ligi.

Prema povjereniku za natjecanje Josipu Breznom, neizvršenjem financijskih obveza suspenzija Varaždina nije prestala, niti je njezina primjena odgođena, pa se temeljem članka 136. st. 2. Disciplinskog pravilnika HNS utvrđuje neigranje utakmice Cibalia - Varaždin.

Kako je odigrano više od pola utakmica sezone, prema pravilima svi rezultati Varaždina do danas ostaju, a sve preostale utakmice Varaždinaca do kraja sezone registrirat će se rezultatom 3:0 za protivnike.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 30.03.12. 20:26

Sramota. Nije mi jasno kad će Jovanović početi delati a ne samo prijetiti i obećavati. Jovanoviću skidaj ovu bagru


registracija
19/4/11

aircanada, 30.03.12. 23:35

Što je tu sramota? Jedina sramota je ne ispunjavati svoje potpisane obaveze,a to nema nikakve veze s ministrom ni s vrhom nogometnog saveza. Jedino je trebalo još prije očistit iz lige ove i sve slične.


registracija
30/11/10

jato, 31.03.12. 10:53

aircanada
U potpunosti se slažem sa komentarom.
Varteks je uništio Nevenko Herjavec, bratić pokojnog Anđelka.
E sad pazite ovo, NK Varaždin će kupiti NK Nedeljanec, inače Nedeljanec se natječe u 3. ligi", u biti fiktivno, tako da se lakše i brže dočepaju 2. a kasnije i 1. lige.
Pitanje, odakle sada novci?
Jasno kasnije će opet promijeniti ime...


registracija
30/11/10

jato, 31.03.12. 10:54

Inače grobari tog kluba su i "vrli i sposobni" poduzetnici .


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika