04.04.2012. / 10:16

Autor: Totalsport

NCAAB: Bayloru naslov

- Brittney će završiti kao jedna od najboljih igračica pod koševima u povijesti košarke. Jako mi je drago što je uzela ovaj prsten - rekla je trenerica

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkašice Baylora pobijedile su u denverskom Pepsi Centeru Notre Dame 80-61 u finalu doigravanja za najbolju sveučilišnu ekipu Sjedinjenih Američkih Država.

Pred 19.000 gledatelja velike je favoritkinje do pobjede predvodila fizički vjerojatno najdominantnija košarkašica svih vremena, Brittney Griner, koja je ubacila 26 koševa uz izvrstan šut iz igre (11-16), te 13 skokova i pet blokada.

Uspjelo je Griner i njezinim suigračicama ostvariti dosad nezabilježeni, povijesni pothvat: završiti sezonu s omjerom 40-0!

- Brittney će završiti kao jedna od najboljih igračica pod koševima u povijesti košarke. Jako mi je drago što je uzela ovaj prsten - rekla je trenerica najbolje američke sveučilišne ekipe Kim Mulkey.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika