04.04.2012. / 14:27

Autor: Nacional.hr

Čičkov ispad:

Jovanović 'divljak', Skansi 'primitivac'

"Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministar sporta treba biti suspendiran", rekao je

Ivan Zvonimir Čičak (Pixsell)Ivan Zvonimir Čičak (Pixsell)Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora, Ivan Zvonimir Čičak, posjetio je klupske prostorije GNK Dinama i pružio potporu djelatnici kluba Sandi Mamić, za ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića izjavio je kako je 'divljak', piše na službenim stranicama GNK Dinama.

"Otac sam petero djece od čega su četiri kćeri, imam četiri unuke i vrlo sam osjetljiv na svaki nasrtaj na integritet žene. Strašno me povrijedilo što se dogodilo, zato sam odlučio izraziti gestu solidarnosti s vama i sa svim kolegama", obratio se Čičak Sandi Mamić pred okupljenima i uručio joj buket cvijeća. Podsjetimo kako se je nedavno u neposrednoj blizini maksimirskog stadiona pojavio vrijeđajući grafit napisan protiv djelatnice kluba.

Osvrnuo se i na izjavu ministra Jovanovića upućenu predsjedniku i glavnom tajniku HNS-a te izvršnom dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću. "Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministar sporta treba biti suspendiran. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu", rekao je Čičak i dodao kako 'doministar sporta Petar Skansi odlikuje neobrazovanošću i primitivizmom te ne razumije osnovne civilizacijske termine', što rezultira time da 'ne možemo ići dalje i napraviti veće korake'.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
3/3/11

bljesak4, 04.04.12. 19:43

Jovanović 'divljak', Skansi 'primitivac'
Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora,
Ivan Zvonimir Čičak,
koristi svoje demokratsko pravo
na budalasto izražavanje !


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 04.04.12. 22:12

@bljesak4
Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora,
Ivan Zvonimir Čičak je zelio reci
"Jovanović 'divljak', Skansi 'primitivac'
Mamic bankomat"


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika