10.04.2012. / 13:40

Autor: Hina

HDZ-ovci ugostili predstavnike Komunističke partije Kine

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor sastala se u utorak u Zagrebu sa zamjenikom ministra međunarodnog odjela KP Kine Chenom Fengxiangom, a u središtu razgovora bio je razvoj odnosa između Republike Hrvatske i NR Kine, s posebnim naglaskom na gospodarsku suradnju, te o odnosima između Kine i Europske unije, priopćeno je iz HDZ-a.

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor sastala se u utorak u Zagrebu sa zamjenikom ministra međunarodnog odjela KP Kine Chenom Fengxiangom, a u središtu razgovora bio je razvoj odnosa između Republike Hrvatske i NR Kine, s posebnim naglaskom na gospodarsku suradnju, te o odnosima između Kine i Europske unije, priopćeno je iz HDZ-a.

Chen je istaknuo kako će se tijekom svog boravka u Zagrebu sastati s predstavnicima glavnih političkih stranaka u Hrvatskoj.

Kineski dužnosnik naglasio je kako su bilateralni odnosi između Hrvatske i Kine značajno unaprijeđeni u proteklom razdoblju, te je izrazio želju za nastavkom i produbljivanjem suradnje.

U tom je kontekstu spomenuo ulogu i Hrvatske demokratske zajednice, te je predložio razmjenu posjeta na visokoj razini kao i izaslanstava mladeži tijekom 2012. i 2013. , što je načelno prihvaćeno, prema priopćenju.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/2/12

leonarda, 10.04.12. 13:49

jaca prodana duša....još će I našu pametnu mladež slati tamo a ove dovodit nama.....pa di joj pamet. nek si ju kinezi uzmu sebi....


registracija
26/2/12

okvardz, 10.04.12. 14:30

JELI JACA VRATILA STAN ŠTO JE UKRALA LJUDIMA.JEBE SE JACI ZA RH.SADA SE UVLAČI U GUZICU KINESKIM PRIJATELJIMA. OBAMA JE NIJE NITI PRIMJETIO.


registracija
29/4/09

florenz, 11.04.12. 08:16

Priprema li teren za doškolavanje svoje mladeži u Kini?


registracija
26/2/12

Hercegovac, 12.04.12. 20:03

Ona je s kinezima razgovarala o odnosima EU I kine !?
....jes jes , hao jes no ....
Kinezi se bez ove preglupe skojevke&vernice nebi snasli u EU !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika