11.04.2012. / 11:50

Autor: Nacional.hr

Župnik priznao pedofiliju

U sklopu akcije 'Oliver' samo je u Hrvatskoj uhićeno tridesetak pedofila

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Velečasni Mladen Kožina uhićen je u listopadu prošle godine u velikoj policijskoj međunarodnoj akciji razotkrivanja pedofila, a nakon nagodbe i priznavanja krivnje izrečena mu je jednogodišnja zatvorska kazna, piše Večernji list.

U sklopu akcije 'Oliver' samo je u Hrvatskoj uhićeno tridesetak pedofila. Podsjetimo kako je župnik u župi Presvetog Srca Isusova koja se nalazi u sklopu bolnice Sestara milosrdnica u Zagrebu, prvo uhićen pa pušten na slobodu. U svećenikovom računalu u stanu nasuprot bolnice u Andrijanićevoj ulici policija je pronašla tisuće fotografija dojenčadi i malih djevojčica u neprimjerenim pozama.

Vijest o njegovom uhićenju prva je objavila Katolička crkva i ubrzo je razriješen svih svećeničkih službi. Dodajmo kako je nedavno lepoglavsku kaznionicu napustio don Drago Ljubičić, prvi svećenik u Hrvatskoj osuđen zbog pedofilije.

Prije no što je Kožina premješten na službu u bolničku kapelu, deset je godina bio župnik u zagrebačkoj četvrti Botinec. Župljani Botinca kažu kako je lako mijenjao raspoloženja zbog povišenog tlaka i dijabetesa. Ističu kako je volio popiti gemišt i popušiti cigaretu te kako je djecu odbijao od sebe.

Vezane vijesti

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Američki biskup William Lynn proglašen je krivim u petak u Philadephiji (Pennsylvania) za prikrivanje svećenika pedofila i time postao najviši… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 11.04.12. 15:58

Ma nije moguće!!! Sad će opet biti onih debila (da ne nabrajam kojih jer svi znamo) koji će braniti ovog "jadnog" župnika. Nije mi jasno što se tu ima nagoditi kad policija ima slike nađene na njegovom kompu? Gluposti!!! To je utočište pervertima svih kalibara. Od homoseksualaca do pedofila. Bože što ti držiš pod svojim okriljem, ccc!


registracija
7/9/07

Vinogradar, 11.04.12. 21:16

DVANAEST SVEĆENIČKIH KANDIDATA JE NA POSLJEDNJOJ PROBI:

JOŠ SAMO TREBAJU DOKAZATI DA IH SEKS UOPĆE NE ZANIMA.

PROBA SE SASTOJI U TOME, DA IH POREDAJU GOLE I SVAKOME VEŽU ZVONČIĆ NA SPRAVU.

ZATIM SE POJAVI PREDIVNA DJEVOJKA, POTPUNO GOLA, I ZAIGRA PRED NJIMA ZANOSNI PLES.

Podrazumjeva se da prolazi samo onaj kome zvono ostane tiho.

Jedanaest zvončića je ostalo mirno, dok je dvanasti zvonio i zvonio bez prestanka.

OD SILNE ZVONJAVE ZVONČIĆ SE ODVEŽE I PADE NA POD.

Osramoćeni kandidat u očaju i panici sagne se da ga podigne.

I tada zazvoni preostalih jedanaest zvončića...


registracija
24/7/11

mrvek, 12.04.12. 07:50

LOL


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika