12.04.2012. / 09:27

Autor: Totalsport

Modrić na Abramovičevoj šoping-listi

"Abramovič će prezentirati novom menadžeru listu potencijalnih pojačanja i reći mu da bira. Ruski milijarder istaknuo je četiri ključne pozicije za pojačanja na koje namjerava trošiti ovog ljeta, napadača, dva stopera i ofenzivnog veznjaka", piše Daily Mail

Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Tottenhama Luka Modrić bit će i nadolazećeg prijelaznog roka pri vrhu šoping-liste željenih pojačanja Romana Abramoviča, ruskog vlasnika Chelseaja...

"Abramovič će prezentirati novom menadžeru listu potencijalnih pojačanja i reći mu da bira. Ruski milijarder istaknuo je četiri ključne pozicije za pojačanja na koje namjerava trošiti ovog ljeta, napadača, dva stopera i ofenzivnog veznjaka", piše Daily Mail.

Navodi se kako su Abramovičevi skauti posljednjih šest mjeseci skupljali detaljne dosjee potencijalnih pojačanja koja bi mogla stići na Stamford Bridge, a među njima je i hrvatski veznjak u redovima "spursa" kojeg nisu uspjeli dovesti prošlog ljeta usprkos ponudi koja je dosegla i 40 milijuna funti.

"Skoro sigurno će napustiti spurse ne izbore li Ligu prvaka", stoji u Modrićevom "dosjeu".

Iako je još uvijek neizvjesno tko će sjediti na klupi "bluesa" sljedeće sezone, Abramovič novom menadžeru želi omogućiti kadar koji je sposoban osvojiti ono što najviše želi, naslov u Ligi prvaka.

Ukupna cijena liste željenih pojačanja doseže vrtoglavih 247 milijuna funti, a na njoj se pored Modrića između ostalih nalaze Radamel Falcao (Atletico Madrid, £30 m), Hulk (Porto, £35 m), Gonzalo Higuain (Real Madrid, £30m), kao i Mario Götze (Borussia Dortmund, £40 m), Edinson Cavani (Napoli, £35 m) i Eden Hazard (Lille, £25 m).

Naravno, uslijed dolaska novih pojačanja neki će igrači "bluesa" i na izlazna vrata Stamford Bridgea, a glavni su kandidati Didier Drogba, Salomon Kalou i Florent Malouda kojima svima redom istječu aktualni ugovori u lipnju.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika