13.04.2012. / 13:50

Autor: Totalsport

Kranjčar zadobio ozljedu koljena

Trenutno smo u fazi dogovora oko programa Kranjčarove rehabilitacije koja bi se nakon jednog tjedna u Londonu trebala nastaviti u Zagrebu i po svim procjenama bi Niko trebao biti potpuno spreman za igru do početka priprema naše A vrste za Euro - rekao je dr. Rakić

Niko Kranjčar (Pixsell)Niko Kranjčar (Pixsell)Niko Kranjčar je u srijedu za vrijeme treninga zadobio ozljedu koljena desne noge, ali bi trebao biti spreman za Europsko prvenstvo, javlja HNS.

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Tottenhama ozlijedio se na treningu u srijedu, te je pregledom i dijagnostikom utvrđeno da se radi o djelomičnom napuknuću kolateralnog ligamenta desnog koljena.

Niku su kontaktirali izbornik Slaven Bilić te liječnik reprezentacije dr. Jurica Rakić. Prema zadnjim informacijama, Niko bi trebao biti potpuno spreman za Europsko prvenstvo.

- Čuo sam se s Nikom i liječnikom Tottenhama dr. Dieselom i imamo kompletan uvid u situaciju. Trenutno smo u fazi dogovora oko programa Kranjčarove rehabilitacije koja bi se nakon jednog tjedna u Londonu trebala nastaviti u Zagrebu i po svim procjenama bi Niko trebao biti potpuno spreman za igru do početka priprema naše A vrste za Euro - rekao je dr. Rakić.

Izbornik Bilić je naglasio kako ima razloga biti optimist i da će na Niku svakako računati na predstojećem Euru.

- Niko je jedan od naših najvažnijih igrača i spreman sam ga čekati do posljednjeg dana. Optimist sam, prema liječničkim prognozama njegov je oporavak neupitan. Poznavajući ga, i na osnovu dosadašnjih sličnih iskustava kad je oporavak od ozljeda u pitanju, vjerujem da će i ovoga puta biti brži od očekivanoga.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika