16.04.2012. / 07:59

Autor: Nacional.hr

Afera Fimi media

Napad je za HDZ najbolja obrana

U obrani tvrde kako su svi oni koji su to činili djelovali izvan stranačke strukture pa stranka sama po sebi ne može biti odgovorna

HDZ tvrdi da je crni fond nastao bez znanja dužnosnika strankeHDZ tvrdi da je crni fond nastao bez znanja dužnosnika strankePo prvi put u povijesti Hrvatske na optuženičkoj klupi naći će se jedna politička stranka. Na suđenju za slučaj Fimi media, HDZ će se teretiti za izvlačenje novca iz državnih tvrtki i pribavljanje materijalne koristi kroz crne fondove.

No, obrana HDZ-a priprema napad na optužnicu. Kako piše Jutarnji list, cilj im je dokazati da je crni fond nastao izvan stranačke strukture i stranačkih tijela. Ističu kako ni jedno od tijela HDZ-a nije bilo informirano o njegovom formiranju niti je o tome donijelo odluke. Također, tvrde kako nitko nije bio ovlašten da u ime stranke pribavlja novac ili ga isplaćuje iz tog fonda.

U obrani tvrde kako su svi oni koji su to činili djelovali izvan stranačke strukture pa stranka sama po sebi ne može biti odgovorna.

Tvrde i kako će dokazati da su sve sporne stvari koje su se financirale iz crnog fonda poput kupnje BMW-a zapravo bile nepotrebne stranci.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 16.04.12. 08:49

u HDZ-u su ubaceni ILUMINATI.....


registracija
11/1/10

fluid, 16.04.12. 09:41

Koji jaki argumenti u obrani HDZ-a.Ovo može popušiti,ali samo namjerno,jedino hrvatsko pravosuđe.Naprosto iz reazloga što ih je sve i ustoličio sam HDZ.Došlo je vrijeme da se vrate dugovi dobročiniteljima iz HDZ-a. Kaže se ,gore u tekstu,kako "nitko nije bio ovlašten da u ime stranke uzima novac " i slične nebuloze.Pa da li treba biti pravnik i vidjeti svu tu bijedu od obrane.Naravno da je netko ovlašten,da se tada nebi radilo o "crnom novcu"nego o "bijelom novcu"-što će reći legalnoj lovi.Koji im je to kreten sastavljao protunapad?No u hrvatskom pravosuđu je i to moguće da prođe.Ili "djelovali su van stranke pojedinačno"...!?Pa to je da pukneš od nakaradnosti i gluposti.Ako to zaista prođe na sudu,tada je sve jasno kao dan.Talasaju radi javnosti,tek toliko da se nešto kao događa.Povijst će ipak pisati o HDZ-u da je bio kriminalna organizacija sa organiziranim i opasnim namjerama po opstojnost države same.Od Tuđmana pa do danas,sistematski se pljačka i država i narod,što je neprihvatljivo.Hrvatska je nastala na najčasniji mogući način voljom i žrtvama cijeloga hrvatskog naroda,ma gdje bili u svijetu,ali je unazađena i uništena od šačice probisvjeta i doktora bez savjesti i morala.Uz podršku kritične mase građana (glasači HDZ-a pretežno).


registracija
16/9/11

Brkoni, 16.04.12. 10:09

@ fluid
potpisujem

@ jebokomunjare
sto su to iluminati?


registracija
11/1/10

fluid, 16.04.12. 17:50

Brkoni@ Iluminati su takozvani masoni.U toj grupaciji su poznata politička,kulturološka i druga svjetska imena-navodno.To je ukratko.Klikni na Google i imaš više.Ili provociraš jebokomunjare@ ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika