16.04.2012. / 14:20

Autor: Nacional.hr

Prosjakinja Sanaderu:

Daj mi nešto, znam da mi možeš dati

"Daj mi nešto, toliko tog si imao, znam da mi možeš nešto dati", rekla je povlačeći bivšeg premijera za rukav

Ivo Sanader (Pixsell)Ivo Sanader (Pixsell)Isped kafića u blizini zagrebačkog Županijskog suda, u koji su se u vrijeme pauze zaputili Ivo Sanader i Ratko Maček s odvjetnicima, prosjakinja je tražila novac.

"Daj mi nešto, toliko tog si imao, znam da mi možeš nešto dati", rekla je povlačeći bivšeg premijera za rukav.

Odvjetnik Goran Suić dao joj je novčanicu od deset kuna, no ona je i dalje tražila novac od Sanadera. Nakon pet minuta okrivljeni i odvjetnici uputili su se u unutrašnjost kafića, kako zbog prosjakinje, tako i zbog okupljenih novinara.

Prosjakinja je pokušala dobiti koju kunu i od Mačeka, a jesu li joj Sanader i on nešto dali, novinari nisu uspjeli vidjeti.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 16.04.12. 15:51

A joj ,što to nisam mogao osobno vidjeti.Zatvaram oči i prispodobujem si situaciju;Sanader je u grču.Emotivno je slomljen.Dao bi,jer je čovjek socijalno izuzetno osjetljiv i visoko motiviran,a pati ga kvantiteta.Ako da previše,kompromitirao se kako ima,ako neda ništa ispast će javno ono,što u stvari,i jeste-bezdušnik.Situacija je sigurno bila vrlo grotesna.Gotovo da žalim Sanadera koliko je hendikepiran moralom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika