19.04.2012. / 13:56

Autor: Nacional.hr

Oliver Dragojević & Hari Rončević ruše sve granice prodaje, u prodaji dodatne karte

Subota, 05.05.2012., Arena Varaždin

Prije samo nekoliko dana objavili smo informaciju kako su karte za veliki, zajednički koncert Olivera Dragojevića i Hari Rončevića, 05.05.2012., u varaždinskoj Areni, krenule u prodaju. A sada vam javljamo kako isti taj dvojac, po dosadašnjim saznanjima ruši sve granice prodaje.

Da, točno to !!! - Varaždin je pokazao veliki interes za ovaj koncert, najavljen, kao jedan od najromantičnijih koncerata sljedeći mjesec. Nakon unaprijed rasprodanog riječkog koncerta za Valentinovo, Oliver i Hari jedva čekaju dolazak u varaždinsku Arenu, pred publiku koje je već nekoliko puta pokazala da želi i voli ugostiti dobru pjesmu.

Nemojte reći da Vas nismo upozorili na vrijeme i nemojte dopustiti drugima da Vam uzmu kartu ispred nosa, jer budite uvjereni, kasnije će se sigurno pričati o ovoj glazbenoj poslastici.

Organizatori su u prodaju pustili i dodatne ulaznice - tribina plus (nasuprot bine) iznosi 100,00 kn i VIP tribina (uključuje parkirno mjesto) iznosi 150,00 kn.

Karte potražite preko sustava Eventima i na ostalim prodajnim mjestima.

Vezane vijesti

Krokodil - Književni festival

Krokodil - Književni festival

Zagreb, 13. lipnja 2012. - Novi veliki ljetni festival Krokodil, regionalni i internacionalni festival čitanja, po prvi put od svog osnivanja održat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika