20.04.2012. / 12:50

Autor: Totalsport

United bez Andersona do kraja sezone

Samo su četiri utamice do kraja i teško je za vjerovati da se u tako kratkom roku može potpuno oporaviti - izjavio je Ferguson

Anderson Luís de Abreu Oliveira (Wikipedia)Anderson Luís de Abreu Oliveira (Wikipedia)Putem klupske internet-stranice menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson izvjestio je da će vezni nogometaš "crvenih vragova", Brazilac Anderson, zbog ozljede zadnje lože propustiti preostale utakmice ove sezone.

Nakon što se dugo vremena mučio s ozljedom koljena, Brazilac je u porazu od Athletic Bilbaa u Europa ligi zaradio novu ozljedu, ovaj puta zadnje lože, a u petak je menadžer Uniteda Alex Ferguson potvrdio da se Anderson neće oporaviti do kraja sezone.

- Mislim da on ove sezone više neće igrati. Samo su četiri utamice do kraja i teško je za vjerovati da se u tako kratkom roku može potpuno oporaviti - izjavio je Ferguson.

Vodeću momčad i branitelje naslova u narednom kolu očekuje domaći dvoboj protiv Evertona, a potom u ključnom susretu sezone gostuju na Etihadu kod drugoplasiranog gradskog rivala Manchester Cityja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika