07.05.2012. / 13:49

Autor: Totalsport

Ukrajinski kup: Šahtaru naslov nakon produžetaka

Za aktualne prvake ovo je osmi osvojeni ukrajinski kup, a recimo da je Darijo Srna odradio cijeli susret za Šahtar u čijim redovima zbog ozlijede još uvijek nema Eduarda da Silve

Darijo Srna (Reuters)Darijo Srna (Reuters)Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna podigao je pobjednički pehar ukrajinskog kupa nakon što je njegova momčad nakon produžetaka u finalu svladala gradskog rivala Metalurg s 2-1.

Kao dostojan protivnik u finalu nacionalnog kupa Šahtaru se pokazao gradski rival Metalurg koji zauzima tek 7. mjesto prvenstvene ljestvice.

Poveo je Šahtar preko Teixeire u 23., a poravnao je i izborio produžetke Morozjuk u 69. minuti. Ključni pogodak djelo je braniča Oleksandra Kučera u 104. minuti.

Za aktualne prvake ovo je osmi osvojeni ukrajinski kup, a recimo da je Darijo Srna odradio cijeli susret za Šahtar u čijim redovima zbog ozlijede još uvijek nema Eduarda da Silve.

Ukrajinski kup, finale:

Šahtar Donjeck - Metalurg Donjeck 2-1, nakon produžetaka (Teixeira 23, Kučer 104 / Morozjuk 69)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika